DigiSote 2023 -haastattelu: Etelä-Savon hyvinvointialue ja Fonecta – katso video!

12.12.2023 | Lukuaika 1 min

terho.tirkkonen@fonecta.com

Artikkelin kirjoittanut

Digitalisaatio on muuttanut radikaalisti julkisen sektorin toimintaa, ja tämä kehitys on erityisen nähtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa (sote). DigiSote 2023 -tapahtumassa käydyssä haastattelussa, jossa Antti Kääriäinen Etelä-Savon hyvinvointialueelta ja Tiina Takala Fonectalta vastaavat kysymyksiin, tuodaan esille miten digitaaliset ratkaisut voivat auttaa voittamaan haasteita ja luomaan uusia mahdollisuuksia.

Tässä syväluotaavassa keskustelussa, jota juonsi kokenut toimittaja Peter Nyman, käsiteltiin monia tärkeitä teemoja. Keskustelussa käsiteltiin muun muassa palvelupaikkojen löydettävyyden parantamista, palvelutietovarannon ja Googlen roolia asiakaspalvelussa sekä tekoälyn, kuten ChatGPT:n, vaikutusta tiedonhaussa. Antti Kääriäinen korosti Etelä-Savon hyvinvointialueen näkemyksiä digitalisaation merkityksestä, kun taas Tiina Takala toi esiin Fonectan roolin ja kokemukset.

Keskustelu valotti, kuinka tärkeää on ymmärtää hakukäyttäytymistä ja kuinka tämä tieto voi auttaa parantamaan palvelujen saatavuutta ja näkyvyyttä. Siinä korostettiin myös yhteistyön merkitystä eri toimijoiden, kuten Googlen, kanssa ja sitä, miksi monikanavaisen löydettävyyden varmistamisen ja asiakaspalautteen hyödyntäminen ovat tärkeää myös julkisella sektorilla.

Tämä haastattelu tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja on pakollista katsottavaa kaikille, jotka työskentelevät julkisen sektorin digitalisaation parissa tai ovat kiinnostuneita siitä, miten teknologia voi parantaa palvelujen laatua ja saavutettavuutta. Katso koko haastattelu alla olevasta videosta!

Video on tekstitetty suomeksi ja tekstitykset saat päälle videosoittimen oikean alakulman CC-painikkeesta valitsemalla Suomi.

Tutustu Etelä-Savon hyvinvointialueen asiakastarinaan, jossa kerrotaan lisää siitä, miten Fonecta Kontakti Pro auttaa julkishallinnon organisaatioita palvelupaikkatietojen monikanavaisessa löydettävyydessä ja tiedonhallinnassa.

Ota yhteyttä julkishallinnon löydettävyyden asiantuntijoihimme!

Nimi
Markkinointilupa*
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden