Yrittäjän arki helpottuu, kun Fonecta Caller kertoo kuka soittaa

18.10.2024 | Lukuaika 2 min

Fonecta Caller on Fonectan yhteystietohakupalvelu, joka toimii sekä netissä että sovelluksessa. Sovelluksessa on yhteystietohaun lisäksi reaaliaikainen soittajan tunnistus, joka on kautta aikojen ollut Fonecta Callerin suosituin ominaisuus.

Fonecta Caller on kaikille puhelinta työssään käyttäville oivallinen apu, sillä sen avulla on helppo pitää puhelimen yhteystiedot ajan tasalla. Fonecta Callerista voi hakea yhteystietoja nimellä tai numerolla – tai jopa päivittää koko puhelimen osoitekirjan Fonectan tietokannasta löytyvillä tiedoilla.

Fonecta Caller -sovelluksen kaikkien aikojen suosituin ominaisuus on numeroiden tunnistus, joka ilmoittaa heti puhelun saapuessa, kuka soittaa. Tämä on tärkeä tieto esimerkiksi silloin, kun istuu työpalaverissa tai on asiakkaan luona. Tällöin ei halua vastata turhiin puheluihin.

Reaaliaikainen soittajan tunnistus toimi iOS-käyttöjärjestelmän rajoitteiden vuoksi pitkään pelkästään Android-puhelimilla, mutta viime kesäkuusta lähtien se on toiminut myös iPhonella. iPhonella soittaja tunnistetaan pikakomennon avulla.

”Olemme erittäin iloisia, että Fonecta Caller -sovellus palvelee nykyään yhtä hyvin kaikkia käyttäjiämme. Soittajan tunnistaminen on asiakkaillemme tärkeää, sillä suurin osa suomalaisista välttää tuntemattomiin puheluihin vastaamista. Kun sovellus kertoo, kuka soittaa, voi päättää tiedon avulla, kenelle vastaa”, kertoo Fonecta Callerin Business Lead Toni Wistbacka.

Rajattoman soittajan tunnistuksen saa käyttöönsä Caller Pro -tilauksella.