Fonectan työntekijä

Tilitoimistot ja kirjanpitopalvelut

Fonectan kanavista näitä palveluita haetaan

yli 800 000 kertaa kuukaudessa. Testaa näkyvyys.

Testaa yrityksen näkyvyys
Verkkonäkyvyyden tila

Me tunnemme tilitoimistojen digimarkkinoinnin tarpeet

 • Meillä on kokemusta yli 500 tilitoimiston digimarkkinoinnin palveluiden tuottamisesta.
 • Tilitoimistoja haettiin yli 800 000 kertaa vuoden 2022 toukokuussa Fonecta.fi ja Finder.fi -hakupalveluiden kautta.
 • Palveluidemme avulla tilitoimistot saavat kuukausittain keskimäärin 750 uutta yhteydenottoa potentiaalisilta asiakkailta.
 • Fonecta Kontaktilla varmistamme, että yrityksesi tiedot löytyvät ja ovat ajan tasalla yli 20 verkon eri kanavassa.
 • Hanki pääsy Fonectan hakupalveluiden kärkipaikalle toimialueesi hakusanoilla. Esim. ”tilitoimisto Tampere” tai ”tilitoimisto Pirkkala”.
 • Tuotamme laadukkaat kotisivut avaimet käteen-palveluna, joiden avulla varmistat yrityksesi luotettavuuden asiakkaiden silmissä.

 

  Miksi hakukonenäkyvyys on tärkeää?

  Tavoita asiakkaasi

  Verkossa tavoitat asiakkaasi kaikkein varmimmin. Suomalaisista jopa 98 % käyttää verkon hakukonetta etsiessään tuotteita ja palveluja. Niitä ei etsitä kaupungilla harhaillen, vaan kännykällä tai tietokoneella kun tarve tulee — varsinkin kun tarvitsee löytää asiantuntija alalta joka ei ole itselle niin tuttu.

  Suomalaiset hakevat yritystietoja netistä

  Verkon käyttäjistä 97 % on hakenut tietoa paikallisista palveluista, ja 76 % ihmisistä päätyy käymään yrityksessä yhden päivän sisällä paikallisen haun jälkeen. Kun tietoja lisätään Google yritysprofiiliin, on tarkoitus tuoda asiakkaiden näkyville kaikki yritykseen liittyvät perustiedot kuten osoite, puhelinnumero, kotisivut ja aukioloajat.

  Hakutuloksen sijoituksella on väliä

  Ensimmäinen hakutulos-sivu kerää yli 91 % kaikista klikeistä. Yrityksen olemassaololle ja menestykselle on ratkaisevaa, että asiakkaat löytävät yrityksesi tehdessään hakuja. Asiakkaista 73 % löytää yrityksen muualta kuin suoraan kotisivuilta.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan

  Oletko varma, että asiakkaat löytävät yrityksesi tiedot kattavasti verkon eri kanavista - kuten hakukoneista, sosiaalisesta mediasta, kartta- tai suosittelupalveluista? Tarkasta asia yhdessä asiantuntijamme kanssa.

  Nimi
  Markkinointilupa*
  Hidden
  Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden