Tarkasta yrityksesi näkyvyys verkossa

 

Testaa, kuinka kattavasti yrityksesi tiedot löytyvät verkon suosituimmista kanavista, kuten hakukoneista Google ja Fonecta Finder, sekä sosiaalisen median kanavista ja karttapalveluista. Saat tulokset muutamassa minuutissa sähköpostiisi!

Yrityksesi tiedot*
Hidden
Huom! Valitsemaasi toimipaikkaan liittyy muitakin toimipaikkoja.
Markkinointilupa*
Hidden
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Tämä kenttä pitää olla jokaisessa lomakkeessa. Älä muokkaa tai poista kenttää.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

40 %

Jopa 40 % yritysten tiedoista verkossa on virheellisiä tai puutteellisia.

30 kanavaa

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi tietoja jopa 30 eri kanavassa.

1,5 milj.

Fonectan kanavissa tehdään jopa 1,5 miljoonaa hakua päivittäin.

Miten yrityksesi löytyy verkon eri kanavista?

Ovatko tiedot keskenään yhteneväisiä? Nykypäivänä tietoa saatetaan hakea lukuisista verkon eri tietolähteistä. Kaikki ei varmasti kuulosta tutuilta, mutta ne ovat asiakkaillesi tärkeitä kanavia.

Maksuttomalla testillä voit testata yrityksesi verkkonäkyvyyden helposti. Testi skannaa läpi suosituimpia verkkopalveluja ja tarkistaa, kuinka yrityksesi tiedot löytyvät ja ovatko ne oikein. Tämä on ensisijaisen tärkeää, sillä virheelliset tiedot johtavat huonoon asiakaskokemukseen. Asiakas saattaa lähteä ajamaan kohti kivijalkaliikettä, koska verkon hakupalvelu kertoi liikkeen olevan auki. Virheellisesti.

Verkon eri kanavien yhteneväiset tiedot parantavat myös yrityksesi löydettävyyttä esimerkiksi Googlen hakukoneesta. Kun tiedot ovat oikein, Google antaa yrityksellesi enemmän näkyvyyttä hakutuloksissa.

Päivitä yrityksesi tiedot Fonectan hakupalveluihin maksutta

Ota käyttöön yritysten Oma Fonecta ja varmista, että yrityksesi löytyy Fonectan palveluista kuten Finder, Fonecta.fi, Fonecta Caller ja 020202.