Fonecta Kontakti Pro API -kansikuvaFonectan työntekijä

Fonecta Kontakti Pro API

Rajapinta yrityksen löydettävyystietojen ylläpitämiseksi Fonecta Kontakti Pro -palvelun kautta

Rajapinta on osa Fonecta Kontakti Pro -palvelua ja se vaatii toimiakseen käyttäjältä aktiivisen tilauksen. Fonecta Kontakti Pro on palvelu, joka mahdollistaa yrityksen toimipistetietojen hallinnoinnin Yext-työkalun avulla.

Palvelu hyödyntää REST-rajapintaa. Rajapinnan avulla voidaan hakea yrityksen toimipisteiden toimintaan ja löydettävyyteen liittyviä tietoja. Palvelun tietolähteenä ja rajapinnan tarjoajana toimii Yext.

Yextissä on oma Knowledge Graph tietojen hallintaa varten. Sen kautta Yext pystyy lähettämään tietoa verkostonsa eri kanaviin.

Push & Pull API:t mukautettua tiedonsiirtoa varten

Vie API:iin Yext Knowledge Graphista

Vie tiedot ainutlaatuisesti luodun API-polun kautta Yext Knowledge Graphista kolmannen osapuolen järjestelmään.

Tuo API:sta Yext Knowledge Graphiin

Tuo tietoja kolmannen osapuolen API-päätepisteestä Yext Knowledge Graphiin.

Ajantasaiset yritys- ja yhteystiedot keskitetysti internetin eri kanaviin

Fonecta Kontakti Pro -palvelu mahdollistaa ajantasaisten yritystietojen hallinnoinnin Fonectan kanavissa ja Yextin kumppaniverkostossa. Kontaktin avulla yritys varmistaa, että siltä löytyy yhtenevät tiedot yritysnäkyvyyden kannalta oleellisista kanavista.

Fonecta Kontakti antaa mahdollisuuden tehostaa tietojen ylläpitoa API-rajapinnan avulla. Ottamalla rajapinnan käyttöön, voit keskittää yrityksen yhteystietojen hallinnan yhteen paikkaan.

1. Valitse rajapinta 2. Kartoita yrityksesi resurssit 3. Ota yhteyttä 4. Aloita kehittäminen

Fonecta Kontakti API hinnoittelumalli

Palvelun hinnoittelu perustuu valittuun Fonecta Kontakti Pro -pakettiin jonka asiakaskohtainen hinta määritellään Sopimuksessa/tilausvahvistuksessa.