Hyvää ystävänpäivää!

Fonecta on

pienyrittäjän ystävä.

Lunasta keskittäjäalennus

Fonecta on tunnettu 25 000 suomalaisyrittäjän ja -yrityksen ystävänä jo 20 vuoden ajalta.

Ystävänä autamme sinua menestymään: osaamme tarjota parhaat ja toimivimmat digitaalisen markkinoinnin ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille.

Paras kumppani digimarkkinointiin on sellainen, joka pystyy tarjoamaan koko digimarkkinoinnin palveluvalikoiman saman katon alta – ja tietysti saumattoman tuen palveluiden käyttöön. Se nimittäin helpottaa sinun elämääsi, ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan ydintoimintaasi. Ja sen vuoksi tarjoammekin nyt keskittäjäalennuksen kaikille, jotka ottavat vähintään kaksi seuraavista palveluistamme käyttöön – tai yksikin riittää, jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on jokin näistä palveluistamme käytössä!

Esimerkiksi nämä palvelumme sopivat hyvin yhteen <3

Tuloksellinen digimainonta

Google-mainonta + Some-mainonta

Ota mainonnasta kaikki tehot irti! Tavoita kohderyhmäsi kattavasti toteuttamalla mainontaa Suomen suositummassa hakukoneessa, Googlessa, sekä käytetyimmissä somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Tehonäkyvyys netissä

Fonecta Kontakti + Kotisivut

Fonectan kanssa valat vahvan verkkolöydettävyyden pohjan yrityksesi näköisillä kotisivuilla, jotka toimivat virtuaalisena toimitilanasi verkossa. Kattavan löydettävyyden viimeistelee Fonecta Kontakti -palvelumme, jonka avulla yrityksesi tiedot löytyvät aina ja yhteneväisesti kaikista niistä kanavista, joista sinua etsitään.

Lisää & parempia yhteydenottoja

Kotisivut + Chat + Fonecta Kontakti

Yrityksesi näköiset kotisivut saavat lisätehoa chatista, joka sopii niin asiakaspalveluun, myyntiin kuin rekrytointiin liittyvien kyselyiden ja pyyntöjen automatisointiin ja tehostamiseen. Fonecta Kontaktilla varmistat yrityksesi löydettävyyden kattavasti myös muista verkon kanavista.

Kärkisijoille Googlessa

Google-mainonta + Hakukoneoptimointi

Varmista yrityksesi nousu kärkisijoille Googlen eri kanavien hakutuloksissa silloin, kun kiinnostuneet asiakkaat etsivät palveluitasi. Hyödynnä siis sekä hakukoneoptimointia että mainontaa.

Ole esillä, vaikket mainostaisi

Kotisivut + hakukoneoptimointi + Fonecta Kontakti

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti verkossa. Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että asiakkaat löytävät kotisivusi. Fonecta Kontaktin avulla yrityksesi on kattavasti esillä verkon eri haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa.

Perusta pienyrittäjän verkkokauppa

Kotisivut verkkokaupalla + Fonecta Kontakti + Google-mainonta

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus ostaa palveluitasi netin kautta ja varmista, että asiakkaat löytävät verkkokauppasi luokse.

Haluatko lunastaa -20 % keskittäjäalennuksen?

Ota ilo irti ystävänpäivästä ja tartu Fonectan palveluiden keskittäjäalennukseen lähettämällä tietosi tällä lomakkeella. Tarjouksen lunastaminen ei sido vielä mihinkään.

Nimi
GDPR*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden