Testaa yrityksesi näkyvyys

Testaa, kuinka kattavasti ja yhteneväisesti yrityksesi tiedot löytyvät verkon eri kanavista, kuten hakukoneet (google, Fonecta Finder, yelp..), sosiaalisen median kanavat ja monet karttapalvelut. Testi käy läpi suosituimmat verkkopalvelut ja tarkistaa tietojesi löytymisen ja oikeellisuuden. Saat tulokset muutamassa minuutissa!

Valitsemaasi toimipaikkaan liittyy muitakin toimipaikkoja.

Yrityksesi tiedot

40 %

Jopa 40 % yritysten tiedoista verkossa on virheellisiä tai puutteellisia.

30 kanavaa

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi tietoja jopa 30 eri kanavassa.

1,5 milj.

Fonectan kanavissa tehdään jopa 1,5 miljoonaa hakua päivittäin.

Miten yrityksesi löytyy verkon eri kanavista? Ovatko tiedot keskenään yhteneväisiä? Nykypäivänä tietoa saatetaan hakea lukuisista verkon eri tietolähteistä. Kaikki ei varmasti kuulosta tutuilta, mutta ne ovat asiakkaillesi tärkeitä kanavia.

Maksuttomalla testillä voit testata yrityksesi verkkonäkyvyyden helposti. Testi skannaa läpi suosituimpia verkkopalveluja ja tarkistaa, kuinka yrityksesi tiedot löytyvät ja ovatko ne oikein. Tämä on ensisijaisen tärkeää, sillä virheelliset tiedot johtavat huonoon asiakaskokemukseen. Asiakas saattaa lähteä ajamaan kohti kivijalkaliikettä, koska verkon hakupalvelu kertoi liikkeen olevan auki. Virheellisesti.

Verkon eri kanavien yhteneväiset tiedot parantavat myös yrityksesi löydettävyyttä esimerkiksi Googlen hakukoneesta. Kun tiedot ovat oikein, Google antaa yrityksellesi enemmän näkyvyyttä hakutuloksissa.