RiVe Oy: Hakukoneoptimointi moninkertaisti yhteydenotot uusiin sfääreihin

23.11.2022 | Lukuaika 0 min

Satakunnan alueella toimiva LVI-alan palveluja tarjoava RiVe Oy aloitti yritystoimintansa vuonna 2017. Vaikka yrittäjä Riku Vehmaskankaalla on kokemusta alan töistä jo parinkymmenen vuoden ajalta, hän tiesi uudehkon yrityksen tarvitsevan markkinointia, jotta asiakkaat löytävät yrityksen.

Puskaradiosta Googlen hakutulosten kärkisijoille

Yhteistyö Fonectan kanssa alkoi vuonna 2020, kun Fonectalta oltiin Rikuun yhteydessä juuri sopivaan aikaan. Aiemmin puskaradiota markkinointikanavana käyttänyt RiVe Oy tarvitsi kotisivut, jotka rakennettiin avaimet käteen -palveluna. Kotisivuilla on tuotu selkeästi esiin yrityksen palvelut ja yhteyden ottaminen on niiden kautta helppoa. Samassa yhteydessä RiVe Oy otti käyttöön Fonecta Kontakti -palvelun, jonka avulla yrityksen tiedot saatiin ajantasaiseksi yli 20 verkon kanavaan yhdellä kertaa. Vuoden kuluttua palveluihin lisättiin vielä hakukoneoptimointi parantamaan kotisivujen sijoitusta Googlessa erittäin kilpaillulla toimialalla.

”Aiemmin puskaradio toi minulle työt ja ajattelin aluksi, että se riittää. Mutta varsinkin kun hakukoneoptimointi aloitettiin, olen saanut paljon yhteydenottoja sellaisilta asiakkailta, joita en tuntenut aiemmin. Asiakkaat ovat kertoneet, että ovat löytäneet minut Fonecta Kontakti-palvelun ja kotisivujen kautta”, Riku Vehmaskangas iloitsee.

Hakukoneoptimoinnilla tuloksia – omansa saa takaisin moninkertaisesti

Riku Vehmaskangas on sitä mieltä, että hakukoneoptimointi on yrityksen näkyvyyden kannalta ihan ehdoton. Palvelun avulla on saavutettu juuri se tavoiteltu kohderyhmä ja asiakkaat löytävät yrityksen helposti. Vaikka tämäkin markkinointikeino toki maksaa, se tuottaa myös tulosta.

”Uudehkoa yritystä ei voi kukaan tietää, ellei sitä markkinoi. Tämä ratkaisu on ollut yritykselleni juuri sopiva. Kaikki mainonta maksaa, mutta tämä myös tuottaa. Palvelu on ehdottomasti maksanut itsensä takaisin”, Riku laskeskelee.

Erityisen tyytyväinen Riku on hakukoneoptimoinnin tuomaan nosteeseen:

”Olen nähnyt selkeää moninkertaista kasvua liikenteen määrässä, ei epäilystäkään, etteikö tämä olisi toiminut. Puhutaan ihan eri sfääreistä! Googlen hakutuloksiakin olen katsonut ja yllättävän korkealla mennään, tämä todellakin toimii!”

Aina ajan tasalla palvelun toimivuudesta

Fonectan palveluiden tuloksia ja toimivuutta on helppo seurata Oma Fonecta -itsepalvelukanavan raportoinnin kautta ja sinne voi kirjautua aina, kun itsellä on sopiva hetki. Kiireisellä yrittäjällä ei tähän kuitenkaan ole aina aikaa ja sen vuoksi Riku Vehmaskangas arvostaakin Fonectan proaktiivista otetta. Fonectan asiantuntija on Rikuun yhteydessä säännöllisesti ja käy läpi sekä palveluiden toimivuutta että kehitysehdotuksia ja suosituksia.

”Minulla on sellainen olo, että minusta asiakkaana pidetään huolta, samoin huolehditaan siitä, että palvelut toimivat. Minun ei tarvitse itse seurata tai pyytää muutoksia, vaan minuun ollaan säännöllisesti yhteydessä”, Riku kertoo tyytyväisenä.

Täydellinen kolmen palvelun paketti

RiVe Oy:n Riku Vehmaskangas arvioi, että jos Fonectan palvelut pitää pisteyttää kouluarvosanoin, niin tämä kolmen palvelun paketti ansaitsee täyden kympin.

”Tämä ratkaisu tuntuu hyvältä, tämä on täyspaketti. Pelkillä kotisivuilla tai pelkällä Kontakti-palvelulla en saisi näin hyviä tuloksia, mutta kun mukana on vielä hakukoneoptimointi, puhelin kyllä soi”, Riku Vehmaskangas naurahtaa tyytyväisenä.

Toimivat ja näyttävät hakukoneoptimoidut kotisivut ja Fonecta Kontakti -palvelu toimivat juuri hänen yritykselleen täydellisesti. Yhteydenottoja tulee hyvin ja kustannukset ovat järkevät.

Tutustu RiVe Oy:n kotisivuihin: www.riveoy.fi