Portaaton Oy & Rakennus ja Saneeraus Heinovuori: Fonecta Kontaktilla 9 kertaa tehokkaampaa mainontaa

14.9.2022 | Lukuaika 0 min

Portaaton Oy:n toimitusjohtaja Kalle Lehtimäki kertoo harrastuspohjaisen ajoneuvoteippauksen johtaneen siihen, että muutama vuosi sitten kaveriporukka alkoi ideoida, kuinka kuluttaja-asuntojen remontit voitaisiin toteuttaa mahdollisimman nopeasti olemassa olevia pintoja hyödyntäen. Ideoinnin ja suunnittelun perusteella aloitettiin kartoitus materiaalien saamiseksi ja vuonna 2021 syntyi Portaaton Oy, jolta saa kalvopinnoitteet kotien ja muiden tilojen uudistamiseksi.

Yrityksen kuluttajien saataville tuomat kalvopinnoitteet eroavat perinteisistä markkinoilla olevista sisustusteipeistä pintansa luonnollisuudella ja aitoudella, joten ne ovat kustannustehokas vaihtoehto kodin pintojen uutta ilmettä suunnitellessa. Portaaton Oy asentaa pinnoitteet koko Suomen alueella, vaikka yrityksen tukikohta onkin Paimiossa Varsinais-Suomessa.

Neljän kaveruksen yrityksellä on taustaa myös rakennuspuolelta, joten Portaaton Oy:n rinnalla aloitti toimintansa aputoiminimi Rakennus ja Saneeraus Heinovuori. Rakennus ja Saneeraus Heinovuori toteuttaa monipuolisesti huoneistoremontit pienistä muutostöistä aina suurempiin saneerauksiin ja kalvopinnoituksiin Varsinais-Suomessa.

Fonecta Kontakti tehostaa näkyvyyttä monessa netin kanavassa

Fonecta otti Portaaton Oy:n Kalle Lehtimäkeen yhteyttä kotisivuasioissa, mutta keskustelu kääntyi nopeasti Kontakti-palvelun tuomiin mahdollisuuksiin. Kontaktin avulla yritys saatiin tehokkaasti ja laajasti näkyviin netin eri haku-, suosittelu- ja karttapalveluihin Fonectan omien kanavien lisäksi, kun etsitään sisustus- ja rakennuspalveluita.

Tulokset olivat lupaavia ja keväällä Kontaktin näkyvyyttä laajennettiin. Samalla Rakennus ja Saneeraus Heinovuorelle avattiin oma Kontakti-näkyvyys. Kontakti-palvelun yhteydessä panostettiin myös Kärkipaikkaan, jonka ansiosta Rakennus ja Saneeraus Heinovuori tulee entistä näkyvämmin esille Turun seudulla Fonectan palveluista haettaessa. Näin Kalle Lehtimäki kertoo molempien yritysten Kontaktin avulla saadusta hyödystä:

”Saamiemme yhteistyökumppanien palautteen perusteella erityisesti Finder.fi-palvelussa näkyvät tietomme ovat olleet usein ratkaiseva tekijä yhteistyön alulle. Kontaktikortit ovat siellä ehdottoman tärkeät ja toimivat.

Ylipäätään Finder.fi:stä ja muistakin Kontaktin kanavista ja palveluista löytyvät tiedot toimivat yrityksemme käyntikorttina ja yhdenlaisena kotisivuna, koska näkyvyys on niin hyvin rakennettu.”

Yhdeksän kertaa tehokkaampaa mainontaa kuin muilla saman toimialan yrityksillä

Kontakti-palvelun raportit puhuvat puolestaan: Sekä Portaaton Oy:n että Rakennus ja Saneeraus Heinovuoren kohdalla yhteydenottojen määrä esimerkiksi heinä-elokuun ajalta on parinkymmenen kappaleen luokkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Portaaton Oy on aputoiminimineen onnistunut markkinoinnissaan 9 kertaa paremmin kuin saman toimialan yritykset, joilla ei ole käytössään Kontakti-palvelua.

Kalle Lehtimäki on tyytyväinen Fonectaan. Erityiskiitokset saa asiakaspalvelu, joka on osaavaa ja ammattimaista. Fonecta on antanut yhteistyökumppanina myös omatoimisen kuvan, joka osaa ajatella asiakkaan liiketoiminnan edistämistä markkinointia tehostavilla ratkaisuilla ja ehdottaa niitä rohkeasti.

”Asiakaspalvelun ja avun markkinointikanavien rakentamisessa voisi sanoa olleen täydellistä”, kertoo Kalle Lehtimäki.

Tutustu tarkemmin: kalvopinnoitus.fi ja heinovuori.fi