Hodarikeisari: Liikevaihto nelinkertaistui Fonectan avulla!

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Hodarikeisari mietti pitkään, kannattaako digitaalinen markkinointi ja onko siitä hyötyä. Yrittäjät Rainer Hakala ja hänen poikansa Jani Hakala päättivät kuitenkin tarttua tilaisuuteen ja kokeilla markkinointia. He huomasivat nopeasti, että homma todellakin toimii: liikevaihto on jopa nelinkertaistunut vuoden aikana.

”Voin sanoa käsi sydämellä, että markkinointi on räjäyttänyt potin”, Jani iloitsee. Yhteistyö Fonectan kanssa näkyy positiivisesti yrityksen kassavirrassa – rahaa tulee moninkertaisesti enemmän kuin aiemmin. ”Moni yritys ei ymmärrä markkinoinnilla saatavia hyötyjä, koska alkuhinta tuntuu kalliilta”, uskoo Jani.

Hyvä näkyvyys verkossa on kaiken perusta

Hodarikeisari ulkoisti digitaalisen markkinointinsa Fonectalle, mikä on ollut onnistunut ratkaisu. Se on myös helpottanut yrittäjien kiireistä arkea, kun ajan voi käyttää omaan ydinliiketoimintaansa.

Fonectan asiakkaana Hodarikeisari otti aluksi käyttöön Fonecta Kontakti -palvelun. Sen avulla yrityksen perustiedot, kuten yhteystiedot ja sijainti kartalla, tuotiin asiakkaiden näkyville Google-hauissa ja Google Mapsissa. Myöhemmin mukaan otettiin myös Google-hakusanamainonta sekä uudet kotisivut, jotka paransivat yrityksen näkyvyyttä entisestään. Viimeisimpänä Facebook-mainonta on tuottanut upeita tuloksia tapahtumien markkinoinnissa. Sesonkiaikana markkinointiin panostetaan vielä enemmän, sillä Jani tietää, että kun rauta on kuumaa, silloin sitä kannattaa takoa.

”Fonecta tekee mielestäni todella hyvää duunia. Olen ollut tosi tyytyväinen, ei voi muuta sanoa. Markkinoinnin tulokset ovat ylittäneet odotukseni kaikilla osa-alueilla”, Jani kuvailee yhteistyötä Fonectan kanssa.

Etenkin Google-hakusanamainonnan ja Facebook-mainonnan näyttökerrat ovat olleet huomattavasti yrittäjän odotuksia suurempia. Palvelu on myös nopeaa, ja asiat hoidetaan heti eikä viikon päästä.

Asiakkaat löytävät Hodarikeisarin kotisivut helposti

Fonecta Kotisivut ovat tuoneet Hodarikeisarille paljon uusia asiakkaita, yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä. Kotisivuilta löytyy helposti tietoa muun muassa tapahtumista, joissa Hodarikeisari on mukana, Catering-palveluista ja toki yrittäjän yhteystiedot. Sivuilla voi ihastella vesi kielellä myös herkullista hodarimenua.

”Verkkosivujen tekeminen oli tosi vaivatonta. Että kyllä täytyy arvostaa Fonectan ammattilaisia, koska heiltä tulee hyviä ideoita ja uusia kehitysjuttuja, mitä kannattaa tehdä verkkosivuille. Todella pätevää porukkaa!”

Hodarikoju palvelee Helsingin Mustikkamaalla – tilattavissa myös tapahtumiin

Hodarikeisari on reilu vuosi sitten perustettu yritys, joka sai alkunsa saunan lauteilla syntyneestä ideasta. Kun korona vei tapahtumat, piti tapahtumaruokailun tilalle keksiä jotain muuta. Rainer ja Jani Hakala loivat uuden brändin, Hodarikeisarin, jolla on laaja hodarivalikoima ja kiertävä katuruoka-auto.

Hodarikeisarin hodarikoju palvelee asiakkaitaan kesäisin rantareitin varrella Mustikkamaalla Helsingissä, missä käy paljon Korkeasaaressa vierailevia ihmisiä. Talvisin hodarikoju on tuttu näky esimerkiksi luistinradoilla. Hodarikeisarin voi lisäksi tilata omiin juhliin, tapahtumiin tai yritystilaisuuksiin tekemään vieraille premium-hodareita.

Kun kaikki vaan skulaa

Fonectalla jokainen asiakas saa oman yhteyshenkilön, joka auttaa palveluun liittyvissä asioissa ja pitää säännöllisesti yhteyttä. Hodarikeisari on ollut tyytyväinen omaan yhteyshenkilöönsä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa.

”Yhteyshenkilön kanssa puhutaan ummet ja lammet sekä samalla tehdään bisnestä”, Jani kertoo. Yhteyshenkilön ammattitaito näkyy myös siinä, että hän osaa luoda visioita ja ehdottaa ideoita, miten markkinointiasioissa kannattaa edetä. Nämä kehitysideat ovat olleet yrittäjille kultaakin kalliimpia.

Tutustu tarkemmin: www.hodarikeisari.fi

Katso videolta, kun Jani kertoo omin sanoin yhteistyöstä Fonectan kanssa. Kun kaikki vaan skulaa.