Masa-Metalli Oy: Mainonnan kautta uusia liidejä

28.4.2023 | Lukuaika 0 min

Yrittäjä Esa Mäki-Turja osti vuonna 1987 perustetun Masa-Metalli Oy:n vuonna 2022. Pohjois-Pohjanmaan Töysässä toimiva yritys valmistaa putkistokannakkeita ja niihin liittyviä teräsrakenteita koko Euroopan alueelle.

Kun Esa Mäki-Turja vuonna 2022 astui yrityksen johtoon, oli hänen helppo ottaa käyttöön Fonectan palveluita, olihan yritys Esalle jo aiemmin tuttu sekä Callerista että hakupalveluista.

Yhteydenotto Fonectalta tuli oivalliseen aikaan, heti, kun Esa oli aloittanut yrityksen johdossa. Yhteistyö aloitettiin Fonecta Kontakti -palvelusta, jonka avulla varmistettiin, että yritys löytyy eri kanavista silloin, kun sitä etsitään. Isoon ja tuttuun toimijaan oli myös helppo luottaa.

Fonectan palveluiden monipuolisuus tuli yllätyksenä

Alkuun Esa ei tuntenut kaikkia Fonecta palveluita. ”Minulle tuli yllätyksenä mm. se, että Fonectalta saa Google– ja Facebook-mainontaa”, Esa kertoo ja lisää: ”Käynnistimme Google-mainonnan kesällä 2022 omalle toimialueellemme, loppuvuodesta siirsimme kotisivutkin Fonectalle.”

Etenkin alkuvaiheessa mainonnan kautta saatiin yhteydenottoja teräsrakenteista ja putkistokannakkeista ja -kiinnikkeistä. ”Olen ollut tyytyväinen yhteistyöhön ja koen, että olemme saaneet mainonnasta selkeää hyötyä”, Esa kertoo.

Palvelujen keskittäminen yhteen paikkaan on helpottanut yrittäjän arkea ja yhteistyö ison, luotettavan toimijan kanssa on ollut sujuvaa. ”Voin luottaa siihen, että kaikki toimii”, Esa toteaa.