Kiinteistöhoito Varis Oy: Mainonnan avulla uusia asiakkaita

24.3.2023 | Lukuaika 0 min

Kiinteistöhoito Varis Oy:n toimitusjohtaja Vili Varis sai juuri oikeaan aikaan yhteydenoton Fonectalta. Yritys oli aiemmin kokeillut Google-mainontaa eri toimijan kanssa, mutta se toimi heikosti.
Nyt kuitenkin juuri ennen joulua päätettiin aloittaa Google-hakusanamainonta uudestaan Fonectan kanssa. Samaan aikaan mainonnan kanssa varmistettiin yrityksen löytyvyys verkon eri kanavissa Fonecta Kontakti -palvelun avulla.

Asiakkaiden täytyy löytää yrityksen luo kaikissa kanavissa

Kiinteistöhuoltoyritykselle on tärkeää, että se löytyy niissä kanavissa, joista sitä etsitään ja tietysti oikeilla tiedoilla. Siksi alkuvuodesta myös yrityksen toiselle toimipisteelle otettiin käyttöön Fonecta Kontakti -palvelu. Pian sen jälkeen saatiin mainonnan kautta lisänäkyvyyttä myös Jyväskylän alueelle ja koko Keski-Suomeen.

Suomen nuorin toimitusjohtaja työllistää jo vajaat 20 henkeä

Toimitusjohtaja Vili Varis aloitti yrittäjänuransa jo 8-vuotiaana ja työllisti jo 17-vuotiaana 4 ihmistä. Tällä hetkellä 15 vakituista ja 3 oppisopimustekijää työllistävä Vili on yksi Suomen nuorimmista toimitusjohtajista.

Uusasiakashankinta ja näkyvyys ovat kasvavan yrityksen liiketoiminnan menestymisen kannalta kriittisiä asioita.

”Olen ollut tyytyväinen Fonectan tuottamaan Google-näkyvyyteen ja sen kautta saatuun uusasiakashankintaan. Samoin näkyvyys Fonectan omissa kanavissa ja verkostossa on toiminut hyvin”, Vili kommentoi.

”Yhteydenpito Fonectan kanssa on ollut säännöllistä, meillä on oma yhteyshenkilö, Mette, joka on sopivasti yhteydessä. Käymme hänen kanssaan läpi raportoinnin ja mainonnan tulokset, sekä mietimme yhdessä myös kehitysehdotuksia”, Vili toteaa.