Kauneus- ja Jalkahoitola Bella Donna: Yrityksen löydettävyys kuntoon ja uusia asiakkaita arvostelujen avulla

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Tampereella toimiva Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa. Yritys halusi parantaa näkyvyyttään verkon eri kanavissa ja lisätä houkuttelevuuttaan tuomalla asiakkaiden kommentit ja palautteen näkyville verkossa.

Erinomaiset asiakasarviot esille

Fonecta Kontakti -palveluun sisältyvien arvostelujen avulla yritys on saanut useita ylistäviä asiakaskommentteja, ja sen arvo tähtiluokituksessa hipoo Fonecta.fi-palvelussa jo viittä tähteä. Tämä saa yrityksen näyttämään entistä houkuttelevammalta uusien asiakkaiden näkökulmasta. Fonecta Kontaktin avulla yrityksen puhelinnumero, osoite ja aukioloajat päivittyvät yhdestä paikasta verkon yli 20 digitaaliseen kanavaan. Tietoja on helppo pitää ajan tasalla sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa ja karttapalveluissa.

Fonecta Kontaktin avulla Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna on verkossa kattavasti esillä. Kun asiakkaat hakevat tietoa verkosta, yritys tulee näkyviin ja on houkutteleva vaihtoehto uusille asiakkaille erinomaisine asiakasarvosteluineen.

Tutustu tarkemmin: kauneushoitolabelladonna.com