Jopi Motors: Yhteystiedot yhdellä kertaa kattavasti verkon eri kanaviin

14.7.2022 | Lukuaika 0 min

Suolahdessa sijaitseva Jopi Motors on täyden palvelun autokorjaamo, joka hoitaa huollot ja korjaustyöt kaikenmerkkisille ja kaikenikäisille autoille.

Jopi Motorsin huolena oli, löytävätkö asiakkaat yrityksen hakiessaan palveluita verkossa. Yrityksen tietoja ei kuitenkaan löytynyt tarpeeksi hyvin, kun asiakkaat hakivat paikallisia autokorjaamopalveluita. Kiireisellä yrittäjällä ei ollut aikaa tietojen ylläpitoon verkon eri kanavissa, ja hän koki tietojen päivittämisen työlääksi.

Fonecta Kontakti paransi näkyvyyttä

Ongelman ratkaisuksi valittiin Fonecta Kontakti, jonka avulla yritys voi päivittää yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, osoitteet ja aukioloajat, kattavasti verkon eri kanaviin yhdestä paikasta.

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksen yhteystiedot saatiin yhdellä kertaa oikein yli 20:een verkon eri kanavaan, mikä paransi yrityksen näkyvyyttä merkittävästi esimerkiksi hakukoneissa ja kartoissa.

Yhteystiedot yhdenmukaisiksi eri kanaviin

Fonecta Kontaktin avulla yrityksen tiedot päivitettiin yhdenmukaisiksi verkon eri kanaviin, mikä paransi Jopi Motorsin sijoitusta Googlen hakutuloksissa huomattavasti. Hakukone huomioi eri kanavissa olevat yhteneväiset tiedot, jolloin näkyvyys hakutuloksissa kohenee.

Jopi Motorsin tiedot päivitettiin samalla myös Fonectan omiin kanaviin, kuten Fonecta.fi-, Finder.fi- ja Fonecta Caller -palveluihin.

Tutustu tarkemmin: www.jopimotors.net