Fonecta Kontakti

Alkaen 59 €/kk

Tyhjennä
Testaa verkkolöydettävyytesi

Varmista, että asiakkaasi löytää yrityksesi tiedot ajan tasaisina netin haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa, mistä tuotteita tai palveluja etsitään. Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit keskitetysti yrityksesi tietoja yli 20:ssa arvostetussa palvelussa.

  • Hallinnoi yrityksen yhteystietoja, aukioloaikoja sekä muita olennaisia tietoja.
  • Ajasta helposti poikkeustietoja sesonkien mukaan.
  • Seuraa ja vastaa arvosteluihin ja palautteisiin.
  • Kaikki tämä helposti ja keskitetysti yhden palvelun kautta!

Lue lisää Kontakti-palvelun hyödyistä

Startti-paketti

  • 59 €/kk + alv

Perus-paketti

  • 79 €/kk + alv

Teho-paketti

  • 139 €/kk + alv

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa: mm. Facebook, Googlen yritysprofiili, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat. Fonecta Kontaktin palvelupaketteja löytyy laajuudeltaan kolmea erilaista, yrityksesi tarpeen mukaan.

Paketteihin sisältyvät kaikki nämä elementit: yrityksesi tietojen päivitys kattavasti verkon eri kanaviin, yrityksesi löydettävyyttä parantavat hakusanat Fonectan hakemistoihin, Google-yritysprofiilin optimointi, asiakasarvosteluiden hallinta sekä raportointi- ja päivityspalvelu.

Vertaile pakettien sisältöä ja hinnoittelua

Varmista, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi paikallisissa hauissa

Fonecta Kontaktin avulla hallinnoit yrityksesi tietoja helposti ja keskitetysti sekä varmistat, että ne löytyvät ja ovat ajan tasalla useissa haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa. Voit päivittää yrityksesi tietoja helposti yhdestä paikasta yli 20 verkon kanavaan yhdellä kertaa ja säästää aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Kontakti-palvelun hyödyt

Varmistat toimivan asiakaskokemuksen

Ole läsnä siellä, missä asiakkaasi ovat. Varmista että yrityksesi tiedot löytyvät oikein ja ajantasaisina yrityksesi koosta, sijainnista tai netin hakupalvelusta riippumatta. Paranna asiakaskokemusta viestimällä asiakkaiden kanssa, asiakkaan itse valitsemassa kanavassa. Julkaise tiedotteita ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista sekä hallinnoi asiakkaiden kysymyksiä ja palautteita.

Yrityksesi tulee löydetyksi oikein ja ajantasaisin tiedoin

Varmista, että asiakkaasi löytävät yrityksesi oikeasta paikasta oikeaan aikaan, ja voivat luottaa tietoihin eri lähteissä. Kontaktin avulla yrityksesi löytyy sen koosta, sijainnista tai verkon kanavasta riippumatta. Ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat lisäävät myyntiä ja kontaktien määrää.

Säästät aikaa ja voit keskittyä olennaiseen

Voit päivittää yrityksesi tietoja helposti yhdestä paikasta yli 20 verkon kanavaan yhdellä kertaa ja säästää aikaa oman liiketoimintasi kehittämiseen. Samalla vähennät manuaalisen virheen mahdollisuutta.

Kuinka Kontakti-palvelu toimii?

Aloitetaan lisäämällä puuttuvat tiedot

Internetissä tieto on levällään ja sen ylläpitäminen on haasteellista. Aloitamme Kontakti-palvelun käytön lisäämällä yrityksesi tiedot puuttuviin hakupalvelukanaviin, kuten Googlen yritysprofiiliin, Facebookiin ja Fonectan omiin kanaviin (Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller). Näin varmistamme, että yrityksesi ajan tasalla olevat tiedot löytyvät kattavasti netin tärkeimmistä haku-, suosittelu- ja karttapalveluista, kun toimialasi tuotteita ja palveluja etsitään.

…Ja sitten optimoimme tiedot ja korjaamme virheet

Hupsista! Jopa 40% yritysten tiedoista netissä on virheellisiä tai puutteellisia. Ajantasaiset tiedot antavat hyvän kuvan yrityksestäsi – ethän jaa käyntikorttejakaan virheellisillä tiedoilla? Alussa varmistamme myös yhdessä, että yhteystiedot ja aukioloajat ovat oikein ja yrityksestäsi on kattavasti myös muuta tietoa, kuten yrityskuvaus, logo, palvelualueet sekä avainsanat. Lisäksi optimoimme nämä tiedot eri kanavia varten, jotta ne kulkeutuvat eri palveluihin ja tukevat löytymistä hakukoneista.

Suojelemme Google-yritysprofiiliasi

Suojelemme Google-yritysprofiiliasi niin, etteivät ulkopuoliset pääse tekemään siihen muutoksia. Nimittäin jos yritykselläsi ei ole tästä profiilista omistajuutta, voi kuka tahansa tietoja päivittää – jolloin ne voivat olla mitä vain.

Kontaktin avulla sinun on jatkossa helppo pitää tietoja ajan tasalla eri kanavissa, kuten Googlessa, sosiaalisessa mediassa, kartoissa ja navigaattoreissa, huomioiden myös muutokset esimerkiksi juhlapyhien aukioloissa tai toimipisteen muuttaessa. Lisäksi saat käytön tuen ja voit aina olla ongelmatilanteissa yhteydessä asiantuntijoihimme.

Fonecta Kontakti Startti

”Haluan, että palveluistani kiinnostuneet asiakkaat löytävät minut verkosta kanavasta riippumatta.”

Ei aloitusmaksua

59 €/kk + alv

Fonecta Kontakti Perus

”Haluan löytyä verkosta sekä aktiivisesti erottautua maineellani, kun asiakkaat etsivät palveluitani.”

Ei aloitusmaksua

79 €/kk + alv

Fonecta Kontakti Teho

”Haluan maksimoida löydettävyyteni, erottautua maineellani sekä tietää miten vertaudun kilpailijoihin.”

Ei aloitusmaksua

139 €/kk + alv

Fonecta Kontakti Pro

"Minulla on lukuisia toimipaikkoja ja vaativia tarpeita käytön tukeen."

Fonecta Kontakti Pro

Pakettien sisältö

Fonecta Kontakti -tilauksen voimassaolo alkaa heti, kun tilaus on vahvistettu. Tilauksella on 10 päivän peruutusoikeus. Sopimuskausi on voimassa 12 kuukautta ja laskutamme koko sopimuskauden kerralla. Mikäli haluat irtisanoa sopimuksen, ilmoita siitä asiakaspalveluumme kirjallisesti vähintään yksi (1) kuukausi ennen sopimuskauden vaihtumista. Maksutapana on laskutus ja maksuehto on 14 päivää. Alla listattuihin hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

Maksuton
Startti
Perus
Teho
Yrityksesi tiedot Fonectan kanavissa
Oma Fonecta -palvelu
Yrityksesi tiedot netin muissa kanavissa
Fonectan avainsanat
20 kpl
40 kpl
80 kpl
Google-yritysprofiili
Julkaisut Google-, LinkedIn- ja Facebook-profiileihin
Kattava analytiikka
Suppea *
Fonecta Kontaktikortti
1 kpl *
4 kpl **
Fonecta Lisäkunta
1 kpl *
4 kpl **
Asiakaspalautteiden hallinta
Perus *
Kilpailijaseuranta
Ilmainen
59 €/kk
79 €/kk
139 €/kk

Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi maksutta

Kirjaudu tai luo tili Oma Fonecta -palveluun, jossa pääset muokkaamaan Fonectan hakukanavissa näkyviä yrityksesi perustietoja maksutta.

Näin Kontakti-palvelu otetaan käyttöön

Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan sopivan paketin.

Saatuamme yrityksesi tietoja, aktivoimme palvelun ja viemme tiedot eri kanaviin.

Sovimme käyttöönottopuhelun, jossa asiantuntijamme auttavat sinut alkuun.

Lähetämme vahvistuksen, kun kaikki on valmista.

Päivitä yrityksesi tietoja helposti Oma Fonectassa. Tarvittaessa asiantuntijamme auttaa sinua.

Fonecta Kontakti
Alkaen 59 €/kk
Tyhjennä