Me ymmärrämme suomalaisten yritysten tarpeet

Fonectalla on jo 30 000 asiakasta 1500 eri

toimialalta. Digimarkkinoinnin kasvukumppani.

KEVÄÄN EDULLISIN - KELTAINEN VIIKKO

Nyt kannattaa laittaa yrityksen nettinäkyvyys, kotisivut ja mainonta kuntoon vaikka koko loppuvuodeksi, jopa -30% pois hinnoista! Edut ovat voimassa 12.4-20.4.2023, vain yhden viikon ajan! Katso edut.

Katso edut

Digimarkkinoinnin kumppani

Haluatko kasvattaa yrityksesi tai palveluidesi tunnettuutta, tavoittaa uusia asiakasryhmiä tai rakentaa toimivat kotisivut? Löydetään yhdessä sinun yrityksellesi sopivimmat kanavat missä mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi. Vaihtoehtoja on monia, mutta anna meidän auttaa. Olemme paras kumppanisi digimarkkinointiin.

Lue lisää kumppanuudesta

Paikallinen markkinointi

Nykyiset ja tulevat asiakkaasi etsivät tietoa kaikkialta verkosta. Sen seurauksena heidän ostopolkunsa alkaa – ja jopa päättyy – ilman yhtäkään vierailua yrityksenne kotisivuilla. Siksi tänä päivänä on erittäin tärkeää, että yrityksesi löytyy verkosta ja tavoittaa oikeat asiakkaat, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Olipa yrityksellänne sitten muutama tai muutama sata toimipistettä, on paikallisen markkinoinnin resepti samanlainen: paikallista löydettävyyttä + paikallista mainontaa.

Lue lisää paikallisesta markkinoinnista